close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Cari kerja ke cari aweks?
20.12.11 | 2:55 PM | 0 comments


Salam 1 Malaysia,

Sehatkah anda semua? Bagus..shafiq? Macam biasalah tetap jadi seorang penganggur 24 jam depan lappy je. Haa..ni nak cerita ni semalam masa maghrib shafiq dapat call dari tesco setia alam untuk pergi ke interview tapi shafiq rase shafiq x dapat nak pergi sebab ada hal nak ambil lesen. Korang rase apa yg shafiq buat ni betul ke tidak? Mana lagi penting? Kerja ke Lesen ? Hurrmm..tapi kan bagi shafiq lesen kot yg shafiq utamakan dulu. Korang rase macam mana?

Errmm sekolah pon dah nak bukak kan? X lama lagi tahun 2012 bakal menjelma. So apa azam baru korang? Bagi shafiq, shafiq nak mula hidup berdikari lepas ni. X nak bergantung sgt dgn family. Sian dorang selama ni dorang dah besarkan shafiq sampai sekarang. Jadi, mulai tahun depan it's for me to be indepedent *betul x eja*. Haaa kepada adik2 ku dah beli barang2 sekolah? Buku semua dah beli? Jgn lengah2kan masa sementara stok masih ada. Hehehehe...(untung aku dah x sekolah lagi) wekk :P. Kepada calon2 PMR 2011 juga x lama lagi result nak keluarkan? Banyakkan berdoa kepada ALLAH SWT supaya berasa tenang semasa mengambil result tu. Berserah sahaja kepada Dia kerana kita telah lakukan yg terbaik. Kalau dapat result yg mengecewakan, jgn mudah putus asa. SPM ni buat betul2 ok? ;).Shafiq pon kena banyak berdoa jugak sebab nak amik result SPM nanti pd bulan 3 x silap la (Ya Allah, gementarnya...!!). Harap dapat result yg tiptop la. Kalau boleh nak straight A's. Amiinn...(tolong aminkan ye?)

Uurgghh...eergghh...iirgghh...aaarrghh !!! Bosannya duduk rumah jadi penganggur lagi


Hahaha memang best jadi penganggur ni kan? Goyang2 kaki je kat rumah :D. X payah buat kerja yg susah susah lagi menyusahkan kan? :P Haaaa...bagus sgtlah kan ingat duit tu datang macam hujan ke? Aduuhh kamon la broder dunia sekarang asyik perlukan duit aja. Duit shafiq pon dah nak kering ni :'(. Huhuhu sedihnyaa...X pe2 fokuskan pada lesen dulu. Then kalau dah dapat lesen nanti barulah boleh vrooom vrooooom cari kerja+cari aweks sana sini kan? Boleh marketss gak nanti. LOL..:D. Acah acah je :P. Aweksss tu kemudian ok? X de masa la nak melayan sgt gf ni. Pleaseee la saya ni xpandai nak amik hati gurlpren ok? *mata diatas, tgn didada*. Tunggu la bila rase bersedia untuk nak Bu>kahwen nanti. Hihihihi tapi kalau nk scandal dgn saya tu..uurrmmm boleh la tp jgn lobeh-lobeh ok? Just scandal je. Teman tapi mesra. Ok la ADIOS..ASSALAMUALAIKUM :)








NEWER POST | OLDER POST | HOME