close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Jom jadi cepat kaya dengan HEARTBEAT
7.3.11 | 5:36 PM | 1 comments
like Salam korang....
Hari ni aku nak ajrkn korang nk jadi kaya ni.:face51: Jom jadi jutawan dengan hearbeat...

1) Mule2 klik banner dekat bawah ni



2) Then klik LOGO HEARTBEAT seperti yg ditunjukkan di bawah ni



3) Selepas itu klik 'Create Account' dan isi semua maklumat yg diperlukan.




4) Then masukkn Password anda then klik I Agree to Heartbeat's Term of service dan selepas itu klik 'Continue'



5) Dah sudah tu Join HB!Affiliate



6) Klik 'Online application'. Pastikn korang isi dengan teliti dan betol ye
:s: Kalo salah nnti takut duit smpai kt org lain. Kan dh rugi....





7) Pilih care pembayaran yg korang nak. Terpulang pd anda. Lepas tu tick I Agree to HB!Affiliate's Terms and conditions.



8) Dah sudah tu plak klik Get Code.



9) Copy code tersebut (yg bertanda merah tu adalh gaya banner anda. Ikut cita rasa U la. Hehehe)



10) Dh copy code tu mcm biase la pegi Design>Add gadget>Html/javascript dan paste di ruangan tu.

Pastelah di bahagian mane2 blog anda tu. Dekat sidebar ke, bawah Header ke, atas header ke. Mane2 je la ikut keselesaan dan biarla bg pengunjung nampak so dorang bole klik banner anda. Jgn sorok nanti pengunjung blog anda xtahu nanti

11) Kalau korang nk check berapa byk pendapatan yg korang dpt klik My HB!Affiliate



Berakhirla tutorial nk pasang iklan hearbeat ni. Huhu
Saya telah COPYCAT tuto ni dri blog Hanietwisties tp xde la sepenuhnye ye. Ade edit2 sikit. Hihihi....

Korang jgn risau ok. Heartbeat ni x kacau nuffnang dan bole dipercayai.

CEPAT CEPAT..!SEBARKAN KEPADA BLOGGER2 YG LAIN. ANDA JUGA BOLE SEBARKAN. JIKE ANDA REFER BLOGGER2 LAIN UTK JOIN BLOG NI MAKA ANDA MENDAPAT BONUS. SO APE TUNGGU LAGI..!
p/s:Aku punye heartbeat buat mase sekarang dh dpt RM0.36. Huhu..x sangke jugk la. Nuffnang aku still RM0.00. Grrr....







NEWER POST | OLDER POST | HOME