close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Police story (part 1)
8.3.11 | 6:21 PM | 4 comments

:i: Bataknye kan saya. Huhuhu


:n:Salam satu Malaysia sume..
:86: Hari ni saya x pegi sekolah td. Bukan ponteng ye tapi aku telah mnjadi AJK utk mnjage MSSD dekat Stadium Sultan Sulaiman, Klang. MSSD tu mcm sukaneka la lebih kurang. :face66: Huhuhu..:x: Hari ini aku dah mcm Gerak Khas tau x:s:Hahaha...dgn uniform polisnye yg serba lengkap dh mcm jd GERAK KHAS la. Tp bkn Gerak khas tp Gerak Am pulak.:face75: Hehehehe...

:26: Pagi tadi aku smpai sekolah sebelom pukol 7. *tak pernah dtg awal sebegini* cuz nk bergerak ke sana msti smpai pukul 8 pg. Kitorang bergerak pd pukol 7 :50: smpai sana lebih kurang 7.45 kot la mcm tu. :face53: Aku dh cuak dh bile smpai sana sbb xtau ape yg kene buat sbnrnye angry. Cikgu kate soh jage pintu jgn bagi org luar masuk ke dlm stadium :30:. Aku pon berdiri jelah jage pintu *berlagak jadi polis dengan gaya aku yg xbole belah* Hahahaha....:x:

Cuaca bile dh terang menerang perut pon dh lapar :39:. Huhuhu..nak makan burger cuz ade jual kt situ tp aku kene bertugas pulak. So terpkse kene tahan lapar. Huhuhu...dh la berjam2 aku berdiri :122:. Kaki lenguh gile. Dalam fikiran aku cume nak makan je. Perut dah main2 kan lagu yg agak ROCK:x:. Hahaha....dh la penat. Nak turun tangge. Pergi sana pergi sini. Adehh..mengalah polis yg betol2 je. Hahaha...

:85: Dah tengah hari tu baru la dpt makan. Lege rasenye. Dah makan gi solat zohor la. Then smbung kerje balik kol 2.30 plak. Kerja pon dh berlainan. Kali ni kene bertugas dgn tegas cuz urus setia dh mngamuk. Budak2 nye mcm s**** . :face50: x dgr kate langsung. Kang aku tembak kang. Naseb baik xde lesen nk pegang pistol tp ade seorang abang polis ni ade pistol. "Nak pinjam bole?" Aku nk tembak sape yg xdgr kate ni. Buat org sakit hati je..

Dah petang tu baru la rase bole berehat sikit, Kerja dh selesai tp cikgu saje je bg tugas. Suruh kutip. Mmg setiap sudut ade je smpah. Mmburukkn pemandangn aku je Tengkorak. Dorang ni xdiajar ke care nk buang smpah. Ayat dalam tu. Huahuahua... :face43:. Dh abes kutip balik rumah la. Badan dh letih gile. Malam ni kene study plak. Besok ade ujian. Mak aaiii x cukup rehat la aku hari ni :face37: Besok dh mule pening kepala sbb ade BIO dgn Add MATH. Lepas tu plak kitorang buat ujian gk utk ganti hari khamis ni. Gile byk paper satu hari tu :63:. Manelah aku x jadi gile. Hahaha.... :face64:Ok la smpai di sini saje. Ikuti smbungannye pd hari Khamis ni ye. Aku nk study dulu....:90:

p/s: Badan letih, lesu, balik dh la jalan kaki. Bole pulak on9. Besok dh la ujian. Study pon haram lagi. Buku pon xtgk. Apo nak jadi ni






NEWER POST | OLDER POST | HOME