close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Virus..!!!!
22.12.11 | 1:45 PM | 0 comments
Oh..tidak..!! Virus datang menyerang..!!!
Salam semua pengunjung Genius Bloggy yg disayangi. Shafiq nak tanya korang ade terjadi macam ni x? Majoriti mesti ya kan? OOohhh, apa pasal ini facebook ha? Suda mereng ka? Adoooi, fade up kan kalau macam ni je. X tahan nak layan karenah facebook ni. Macam-macam virus dah kena serang dah macam jadi wabak da. Saya nasihatkan kepada anda semua pasti kan basuh tangan dulu sebelum membuka facebook ye nanti virus boleh merebak *ok just kidding*. Jika ada sapa2 boleh bantu untuk menyelesaikan masalah ini tolonglah share ya? Jangan share virus sudahlah ye :P. Aduh rimas kepala otak den ni

OOoohh, menggila betul melayan facebook ni. Tengok noti tadi punya la banyak sampai 30+. Bila bukak.....:( MasyaAllah virus sudah mula merebak da. X ke rase pening lalat tgk virus sebanyak tu.


So lepas ni nak melayan Twitter pulak la tapi den masih noob lagi guna benda alah tu. Saya budak baru belajar, sila tunjuk ajar, jangan kurang ajar *just kidding lagi :P*. So kepada budak-budak sekolah semua dah ready nak pegi sekolah ke belum? Haaaa...ni mesti ada yg dah x ingat sekolah lagi da. Bahaya tu adik2. Kang dah masuk sekolah ade lagi segelintir yg still lena tidur ingat cuti lagi. Huhuhu :D kita kena sentiasa peka ya adik-adik. Jangan last2 minute baru nak buat preparasion. Mulakan dari sekarang ok? Nasihat ni x marah pon. Marah ke? hehe

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH

P/S: Kepada calon2 PMR 2011, tahniah saya ucapkan kerana mendapat keputusan cemerlang. Kepada yang tidak memuaskan itu, jangan mudah putus asa. Sesungguhnya orang yg berjaya itu ialah orang yang bangkit dari kegagalan. Berdoalah kepada Allah SWT kerana Dia Maha Agung. Doakan abang pulak ye yg tgh tunggu result SPM ni pulak. Kihkihkih..:)







NEWER POST | OLDER POST | HOME