close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Berjaya !
19.12.11 | 9:03 PM | 1 comments
Salam semua,

Alhamdulillah syukur kepada khudrat Ilahi kerana akhirnya siap juga blog ni selepas 2 hari nk ubah suai. Amacam ok x :P? Well, sekarang nampak biasa je x macam dulu kot. Sekarang nak simple2 je xnak berserabut sgt. Shafiq tgk sekarang ramai blogger dah guna blogskins balik drpd guna template denim. Errmm bagi shafiq ok je tapi blogskins rasenya lagi cute kot. Hehehe..:). Sekarang ada byk perubahan kan seperti Facebook pon dh upgrade ade timeline macam kat bawah ni


Ok je kot xde la serabai sgt pon. :)


Ramai yg kata timeline facebook ni berserabut+serabai+x smart. Hurrmm tapi shafiq tgk ok je. Tapi ape2 pon pada 22 Dis semua facebooker harus terpaksa juga upgrade ke timeline. So there's nothing we can do. Nak x nak kene jugak. Kahkahkah...xD. Ok sekarang shafiq nak cakap pasal blog shafiq sekarang ni. Rasenya dah lama xupgrade. Dah boring guna template denim ni. Nak try balik guna blogskin. Perghhh masyaAllah lama kebeno nak ubah balik sampai 2 hari rasenya sampai jari dah terbengkak. Sanggup tahap lapar pulak tu demi nak siapkan blog. Hadooii :( tapi sekarang rase bersyukur sgt2 sebab dah siap jugak. Harap traffic kali ni lebih masyuk ye? Tolong2 la juhak promote saya ni yg x sebeberapa ni. Ecceeeehh :P merendah diri pulak. Heeee...:D *senyum sorang2*


SEBELUM



SELEPAS


OOohhh..O_O serius memang bosan duduk rumah jadi penganggur ni sejak dah habis SPM. Kerja pon xdapat lagi ni. Sampai bile nak jadi macam ni??






NEWER POST | OLDER POST | HOME