close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Ombak Rindu
12.12.11 | 3:55 PM | 0 comments
Salam semua, maaflah kerana dh lama sgt dh xupdate blog ni. Tah ape yg terjadi kt blog saya ni pon xtau la. Tapi shafiq rase sgt lega dh lepas SPM ni. Huuu tension habis kot. Kaww kaaw punye la tp Alhamdulillah saya sudah buat yg terbaik. Sekarang shafiq berserah pada Allah SWT. Saya hanya mampu berdoa sahaja agar mndpt result yg terbaik. Dh lepas SPM ni rase sgtlah boringnya. Cari kerja tapi x dapat dapat pon. Jadi penganggur sepenuh masa di rumah memanglah tersangatlah bosannya. Hurrmmm, dh xde keje sgt shafiq edit2 la gambar. Nanti shafiq tunjukkan hasil2 gambar yg diedit. X cantik pon :P. Biase2 sahaja. Saya ni baru belajar edit2 gambar. Kalau buruk sila tegur ye? Hehehe..

Ok, shafiq lepas SPM ni shafiq nak amik leses motor dgn kereta sekali gus satu package. Dah lama rasenya shafiq tunggu2 kan detik ni, Aawww aawww..... haha. Dah ade lesen nanti boleh la round2 satu Malaysia ni kan? Jalan sana sini situ. Ala maklumlah org baru dapat lesen. Memang nak mem'batak'kan diri sekejap. haha...Ape2 pon yg mahu ambil lesen tu SELAMAT MENGAMBIL LESEN. Harap lulus ye? kehkehkeh..Serius duduk rumah lama2 jadi penganggur smpai tahap pHd ni mmg bosan tahap maksimum. X tau nak buat ape langsung. Dok la melayam facebook je tu pon bosan gak xde cerita best. Haaa bercakap pasal cerita korang mesti dh tgk cerita 'Ombak Rindu' kan? Best x? Ramai kate best smpai meleleh air mata kata mereka. Shafiq x tengok lagi tapi rase mcm nk tgk tapi bosan kalau tgk sorang2. Xde feeling kot sepanjang tgk cerita tu. Hahaha..

Oklah smpai disini sahaja celoteh saya hari ni. Semoga bertemu lagi. Assalamualaikum..
#seperti yg dijanjikan





Serius muka lawakkan? Buruk pulak tu???
Yang selebihnya ade lagi kt dalam facebook saya...







NEWER POST | OLDER POST | HOME