close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Run and run then run again
19.7.11 | 8:57 PM | 0 comments
Salam sejahtera semuanya like.

Orite cerita hari inikan memang agak memenatkan juga. Nak tau kenapa:s: Hari shafiq ade menyertai pertandingan Explorasi Fizik dekat MSU Shah Alam. Macam explorace la kan? Pagi2 lagi shafiq kene bangun awal cuz takut traffic jam nanti :50:. Kalau nak tau sayalah org paling lambat sampai. Hahaha, cikgu dgn budak2 yg lain sume buat muka stress sbb tunggu shafiq. Hehehe :face12:. Then bertolak dari sekolah agak2 dalam pukul 7.15 then smpai sane tepat pukul 8 pg. Macam biaselahkan kene daftar dulu. Sayangnya sekolah kami kene berpecah ikut group masing2. Aduhaii....tapi xpe. Group shafiq sumenye hebat2. Hahaha, group kami terdiri drpd SMK (P) Methodist, SMK Tengku Ampuan Rahimah dan SMK La Salle. Huhu kalau korang nak tau sekolah ni sumenye hebat2 tau. Hahaha SMK MERU XHEBAT KE :s: Ehhh...MESTILAH HEBAT JUGAK :face18:. Haha yg bestnye group kami berunsur SATU MALAYSIA. Ada Cina, ada India, ada Melayu lagi. Yang Melayu tu sapa lagikan :25:.

:23:Ok game start pd pukul 9. Checkpoint pertama kami di Makmal Fizik. Aaiiyooo, mula2 lagi kami dah sesat. Korang tau2lah MSU tu besar mane. Universitykan:120: Bayangkanlah besar mana. Kitorang tanyalah siswa siswi kat sini. Setiap org yg kitorang tanya sumenye yg berbeza2. Aaikk? Kolej sndiri xkan xtau kot. Ade yg ckp tingkat 5lah, ade yg ckp tingkat 9lah. So nak ikut mane satu:s: Gila x 'meroyan' kat situ. Dah la kene naik turun naik turun tangga. Xboleh guna lif pulak tu. Bayangkan kene lari dari tingkat bawah ke tingkat sembilan guna tangga sahaja. Mahu xtercabut kaki nanti. Sampai atas tinggal badan je. Kaki dah tercicir :122:. Hahaha..tapikan teamates shafiq ni sumenye hebat2. Dorang bole jawab soalan setiap checkpoint dgn tepat. Yg shafiq ni dok diam je. Xberani nak bersuara. Yang paling syokkan, Shafiq speaking BI wooo...:119:haha kate satu Malaysia. Hahaha...Oklah shafiq listkan checkpoint2 yg shafiq dpt mase explorace tu
:a2: Makmal Fizik di tingkat 8
:a2: Makmal Biologi di tingkat 9
:a2: Tempat kami di pelusuk dunia??? (disitu kami xde idea ape2 langsung tapi yg betulnya dekat tingkat bawah sekali)
:a2:Class ditingkat 8 (naik balik....*penat*)
:a2: Class di tingkat 6
:a2: Alamak...duit dah abis..!!(mestilah BANK. Dekat tingkat bawah sekali)
:a2: Class tingkat 8 (naik tangga balik *kecapetan*)

Korang x rase ini satu penyeksaan ke? Naik turun naik turun dari tingkat 8 ke tingkat paling bawah then naik balik. Aduuh...nak tercabut kakiku ini. Then majlis penutupan. Yaaa saat ku nanti nantikan. Pemenanagnye...:s: JOHAAN....:108: Yeaaahh...mmg xsangka jugaklah. First2 ingt xmenang kot sbb byk station tu xdpt jawab soalan. Hahaha tapi rezeki Allah dpt johan. Huhu tp ini kategori grouplah tp kalo kategori sekolah xmenanglah. Hahaha xtau nombor berapa. Tapi nasib baik xpulang dgn tangan kosongkan. Adelah jugak yg bole bawak balik. Hehehe dapat piala dgn sijil. Wuuhuu...sijil. Bertambah sijil aku. Hehehe..Lepas tu kitorang pon balik lah sekolah smpai pukul 3 ptg dah. Hahaha...then lepas dekat sekolah sampai pukul 6 ptg. Memang sgt kepenatan.:face31:

Mafhum Sabda Rasulullah.
"Sebarkan lah ajaran ku walaupun satu ayat, Nescaya Allah memperbaiki bagi mu amalan-amalan mu dan mengampuni bagi mu dosa-dosa mu.Dan barang siapa mentaati Allah dan Rasul Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar".






NEWER POST | OLDER POST | HOME