close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Selamat Hari TRIAYA
29.8.11 | 4:18 PM | 1 comments
Ho...ho...ho BALIK KAMPUNG...ho..ho..ho BALIK KAMPUNG...hati GIRANG..!!

Haha, tahun ni shafiq xdapat balik raya kt kampung shafiq. Sedihnye :face59:. Tapi xpe cuz semua anak beranak mai ke rumah shafiq. Hehe :face15: mesti meriah tahun ni punye raya. Tapi....raya tahun ni rasenye mcm xraya je. Nak tahu sebab ape :s: Sebab lepas cuti raya nanti, bukak sekolah terus TRIAL SPM. Arrgghh...dah la xstudy lagi ni. Dalam kepala otak skang piki pasal raya je. Hurrmm xpela. Tahun terpakselah berkorban raya. Tahun ni je, tahun depan boleh la beraya sakan. Hahaha...tu pon xtentu lagi pasal tahun depan dah masuk Universiti. Belum tentu boleh beraya ke x..

Hehehe, oklah tanpa membuang masa lagi di sini shafiq ingin memohon maaf atas kekurangan saya. Minta maaf sgt2 sbb dah lama xupdate blog ini. Makin lama makin sunyi blog shafiq ni. Xpelah blog ni pon bukannye cantik sgt pon berbanding dgn blog2 yg lain kan :face12:. Jika ade bahasa yg kurang menyenangkan perasaan anda sepanjang mmbaca entry dalam blog ini harap dimaafkan ye:120: Sesiapa yg mngenali diri ini, jika ade perbuatan yg sumbang2 tu shafiq ingin minta ampun dri anda semua. :face66: Oh ya tahun ni raya serentak dengan hari kemerdekaan yg ke-54 kan? Saya ingin juga mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yg ke-54.
MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! SPM XMERDEKA LAGI!
Hahaha, ok sampai disini sahaja celoteh saya utk hari ini. Hari raya nanti jemputlah datang ke rumah ye? Duit raya????? Hahaha..tgk pd oranglah. Kalau dh besar berjanggut tu jgn haraplah nk dpt duit raya.:face50: hehee gurau sahaja. Ada kad raya utk korang








NEWER POST | OLDER POST | HOME