close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Keberkatan
7.4.11 | 8:44 PM | 0 comments


:12:Salam semua. Hai hai...:face51: Dah mam lom:s: Perot dh nyang:s:hehehe...

Korang tau kan yg shafiq ni dh jd pengawas sekolah kan:s:kan:s:Hari ni shafiq dh mule pakai baju uniform pengawas. Baju biru la x kan warne merah kot. :132:hehehe. Hari ni shafiq x ke sekolah tp ke masjid cuz ade program namenye Nadwah Kecemerlangan SPM 2011like. Tp kehadiran ttp diambil kire seperti biasa la. Korang nak tau x, sume org perli2 shafiq, ade yg pndang pelik
:face53:. Tau la org baru jd pengawas kan:s: Nampak lain la imejnya. Tambah hensem la kot. hehehe...*perasan lebih*. Semua org dok perli2 shafiq. Mmg x patut :face11:. Hahaha...tp ade gak yg puji shafiq bertambah hensem dan cute mute hidung kembang*:10:. Terima kasih la ye cuz puji saya yg x la sebeberapa hensem pon. hehehe...dh mule perasan da :10:. Jgn jeles

:face46: First of all, terima kasih kepada Muhammad Asyraf kerana sudi memaafkan aku walaupon aku ni kwn yg agk jahat dan ego. :face47:Aku dh sedar yg aku ni dg byk buat silap dan buat jahat. Apa jenis kawan aku ni kan..:face41: Ok2 kita lupakn pcl tu dulu. Hari ni byk gile ilmu agama yg shafiq perolehi dan byk timbul keinsafan. Ade mase kita senang lenang dan ade mase kita bersusah payah. Ok shafiq akn tunjukkn video2 yg ditayangkan pade program td. Tp maaflah x semua ye


Hormati guru anda



Rokok mendekati kematian


Itulah video2 yg ditayangkan mase program tadi. Xtahulah ade yg dh tgk ke belom ke xkesah:16:Ambillah iktibar drpd video yg ditayangkn td. Walaupon ade unsur jenaka sikit :11:. Hahaha...:face66:oklah di sini saya ingt menegaskan bahawa kita mestilah menjage hubungan baik kita dgn Allah mahupun manusia supaya kita mendapat keberkatan. Sesungguhnya Allah itu maha baik. :c: Kita mestilah sentiase berdoa kepadaNya supaya diri kita berasa lebih dekat kepadaNya. FlowerKita mestilah memilih jalan yg benar dan lurus. kita hanye mempunyai dua jalan sahaja. Seperti yg dinyatakan dlm suruh Al-Fatihah *dah mula nk berceramah jd ustaz* jalan org2 yg diberi petunjuk oleh Allah SWT ataupon jalan org2 yg sesat. :face51: Jadi kita sebagai manusia hendaklah memilih jalan org2 yg diberi petunjuk oleh Allah SWT supaya kita mendapat keberkatan dariNya..

K.E.B.E.R.K.A.T.A.N
Keberkatan....
  
Entry kali ni plak bnyk membebel la kan. hahaha. Xpe sekali sekala kene bebel ape salahnya...






NEWER POST | OLDER POST | HOME