close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Bila hati ini sudah terguris
6.4.11 | 5:49 PM | 1 comments


:b: Salam semua. Salam 1 Malaysia,
First of all sebelum saya mulakan shafiq nk tanye. Jika org2 yg paling rapat dengan anda dan tibe2 mereka semakin jauh dgn anda, adakah anda juga akn try menjauhi mereke atau berusaha utk mendekati mereka balik:s: :face32: Jika usaha anda gagal utk mendekati mereka balik, adakah anda rela lepaskan mereka berbahagia dgn org lain :s: Kalau bagi shafiq la kan, shafiq x kesah. Janji mereka bahagia walaupon dlm hati shafiq ni pon terluka :face41:. Hehehe...nak buat macam manekan. Dah x de harapan. Biarkan la mereka pergi meninggalkan kita asalkn hidup mereka hepy.:1:Kita ni cume berdia saje supaya hidup mereka aman dan bahagia di dunia mahupon akhirat kelak. :face59: Touching la I ni. Hahaha. Maaf la ye :s: Feeling shafiq mmg agk sensitif dan mudah terguris. So berhati2 la bile berkomunikasi dgn saye ni. Takut2 nnti touching plak :face34: Hihihihi...

:68: Sebenarnya ape yg shafiq katekan ni bkn hanye semate main tanye je tp nk bg pendapat korang. :face60: Sekarang shafiq sudah kebingungan. X tau ape keputusan yg patut shafiq buat.:face59: Sekarang ramai kawan2 shafiq yg dh try menjauhi shafiq. X lah ramai sgt dlm 3 atau 4 orang mcm tu. :y: Shafiq pon x tahu kenapa. Makin hari makin jauh dorang dgn shafiq.:face37: Adakah saya ni suda menjadi MUAK dalam pandangan korang :s: Jawapan anda di dalm tgn mereka. Shafiq x bole jawab. :face47:Semakin hari semakin sunyi hidup shafiq :face32: bagai tin sardin kosong. Kalau korang rase x puas hati dgn shafiq ckp la awal2, boleh la shafiq ubah kelemahan shafiq. :face23:Kalau korang dh boring asyik berkawan dgn aku ni, boleh la pergi jauh. :22: x payah nak ganggu hidup aku. Buat business sndiri la.:face11:


:29: Kalau shafiq ni mmg x terbaik untuk korang, x pela. Shafiq terima ape seandainya :face76:. X kesah la korang nk maki2 pon aslkn korang puas. :e:Shafiq akn baiki semua kesilapan yg shafiq dh lakukan selama ini. Shafiq harap korang akn jumpe yg lebih terbaik dri saya ni. :63: Yang penting, hepi. Itu je :f:. Sekarang dah x de sape2 lagi yg suda memahami perasaan shafiq yg suda tercalar ni. Kalau shafiq tibe2 sakit ke, hilang ke, mati ke, ade korang kisah ke:s: Ini pun shafiq tgh ade prob ni pon haram xde sape nk tolong bantu. Itukah yg dinamakan SAHABAT? Kalau korang still mcm ni, x tau la nak ckp ape lagi:o:. Rase mcm nak pecahkan je laptop shafiq ni.:face58: Sebagai kawan sejati mestilah berada di samping kawan sejatinya semada diperlukan mahupon tidak..
Aku akan sentiasa berada di samping kau walaupon kau x perlukan aku
. Kalau kau hepi aku pon hepi, kalau kau sedih aku pon sedih. Senang susah kita sama-sama
:face18:Sorry la ayat agk mcm lain mcm tp itulah satu2nya ciri seorang sahabat yg baik. Memang susah nak cari org jenis yg mcm ni. Kita hanye berdoa sajelah :face51:.
p/s: Sorry la kawan2. Entry kali ni agak sensitif sikit dan agak nerd jugk. Ayat2 pon byk tunggang langgang. Ala maklum la BM pon dpt B. hehehe






NEWER POST | OLDER POST | HOME