close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


New year Outing
4.1.12 | 5:22 PM | 0 comments
Salam satu Malaysia. Maaf lambat update.

Cerita ni sebenarnya dah berlaku tahun baru 2012 hari tu tapi saya tgh proses nak upgrade blog kan? So, terpaksa tangguh sampai ke hari ini. Ok, al-kisahnya bermula dari sini.

Pada suatu hari, hehehe..pagi2 pukul 11 a.m. saya tunggulah 'driver' saya ni smpai pukul 11.30 am ni sambil melayan lagu Britney Spears sementara tunggu dia datang. Herrmm...*menunggu dengan penuh kesabaran*. Akhirnya, datang juga dia ni yg bernama Fahmi. Dah berpeluh kot berjemur tgh2 panas sebab duk tunggu dia tu. Hahaha...:). Ok destinasi kami ingin ke Sunway Piramid naik motor. Oh my...nak tercabut jantung ku rasanya. Anginnya sungguh deras bagai dipukul Ombak Rindu *just kidding*. Hehe :D btw dalam perjalanan ke sana dapat menikmati keindahan alam. Sangat best! Hehehe...'Soldiers' saya yg ikut antaranya ialah Fahmi, Amir dan Talha *tau ade yg xkenal. hehehe..acah2*

Sampai sunway kira2 pukul 12 pm. Aahh, alhamdulillah selamat juga tiba di destinasi. Masih lagi jejak tanah. Hahaha...ok maka itu kami pon ENJOY shopping. Ke sana ke mari kami berjalan sambil photoshoot sikit walaupon x banyak mana pon tapi berbalailah daripada xde langsung untuk buat kenangan. Si fahmi ni dok sibuk mencari kasut jalannnya. Jadi bila kami sampai ke kedai kasut pon, kami yg lain pon menjadi rambang mata juga. "Kasut tu cantik, ni pon cantik, yg ni smart, tu pon smart". Eehh macam2 la padahal duit tarak nak beli. Dapat bau kasut pon jadilah ye? :P Akhirnya kami tiba kedai Al-Ikhsan jumpalah kasut yg dia berkenan *time tu perut dah lapar*. Ingat lepas tu pergi makan rupa-rupaya pergi kedau buku pulak si Amir ni nak beli buku. Ok, bertahan shafiq bertahan...ggrrr. Haaa nak bagi tau ni, masa tgh tunggu dorang beli buku, tiba-tiba nampak AMY SEARCH...weeeewwiiiiiiittt!! buat perfomance kat sunway. Eermm minat? biasa2 je kot.

The 3 handsome boys....Fahmi, Amir and Talha...!!!

Maaf, gambar blur. Marah kt jurukamera. haha
Fahmi, HANTU LIKE! Berkenan? sila contact die. hehe
KACAK+BERGAYA. CALL HIM! O1 tut tut tut...
Kami bujang senang :P
Selepas kami penat berjalan di sunway, maka kami pon beransur *errghh perut lapar*. Haha, makan pon belum lagi tiba2 dah balik da. Oohh tidak naik motor lagi. Bismillahirrahmanirrahim.......harap2 jantung x terasa keluar lagi. Addooii, rimas kepala pakai helmet selama 1 jam. Tapi Alhamdulillah...everything is okay. Jeng jeng jeng. sebelum balik kami singgah giant Setia Alam untuk makan. Yummy yummy, perut pon rase dah menggelegak dah ni. Hehehe..gelojoh gila!! Alhamdulillah selepas tu baru kenyang. Eerrkkk..oopps maaf ye tersendawa pulak. hahaha..:P. Selepas makan, kami pon pulang tapi sebelum tu saya lepak rumah Fahmi kejap. Saja-saja rindu pula. Teettt..Tapi apa-apa pun hangout ini sangat bestnya dapat keluar bersama-sama mereka. Kalau lagi ramai tentu seronokkan?

Guys, aku rase aku dah mula rindu korang. Bila lagi kita nak keluar sama2 lagi? Teringin nak hangout macam ini lagi. Seriusly aku sangat terhibur. Kalau bolehlah, lepas ni kalau rasa nak hangout lagi jangan lupa ajaklah aku sekali. Hehehe...ajak ramai-ramai lagi bagus. Kita merapatkn lagi hubungan persahabatan kita. MISS YOU GUYS SO MUCH....!!*just like i want to cry* hehe..:)






NEWER POST | OLDER POST | HOME