close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Playing with numbers
26.4.11 | 8:50 PM | 2 comments

:i: Salam u alls...dah lame rasenye xupdate blog shafiq ni. Maaflah xde idea nk update pasal ape.

:face60: X nak citer panjang2 sgt. Cume nak bagitau korang yg besok shafiq akn mewakili sekolah dlm kuiz Add Maths. :face13: Wahh...:119: berasa sgt sgt sgt sgt gemuruh:q: Shafiq mmg agk cuak gile cuz belum study lagi ni. Adoiii, macam mana ni:s: Besok dah competition tp haram nk buat persiapan. Hahahaha, xde harapan la nk menang ni. Korang sume doakan shafiq ye semoga shafiq akn menang dalam pertandingan ini dan insyaAllah shafiq akn terpilih utk mewakili daerah plak lepas ni. Sokongn anda semua amat diperlukan.
p/s: Kerja kursus akaun :face53:. Tersangkut di bahagian pelarasan. Macam nak teruskn ni:s: X de idealah. Tulung2






NEWER POST | OLDER POST | HOME