close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


The Countless Solutions
27.4.11 | 8:11 PM | 1 comments
:72: Salam semua...

:p:Pagi2 lagi shafiq dah mula rase gementar cuz hari ini ialah hari utk kuiz add maths nnti yg akn yg akn diadakan di Sekolah Menengah Shahbandaraya. Perasaan shafiq mmg mmg cuak sgt sgt cuz xpernah bertanding dalm peringkat yg mcm ni. :face51: First time ni beb. Hahaha..:r: Sekolah kitorang hantar 3 wakil iaitu saya, Seih Li dgn Fazli. Blink Kitorang bertiga ni mmg pandai jugaklah dlm add maths ni lagi2 Seih Li la. Dialah heroin add maths :95:. Hehehe...Kitorang bergerak ke sana dalm kira2 pukul 7.45 mcm tu dan sampai sana agak2 pukul 8.20. Dekat je pon. Sebelum kuiz tu bermula kitorang buat revision dulu la sbb kuiz bermula pada pukul 9.00. :face2: Byk lagi masa nk ulang kaji *cuak soalan susah*. Kitorang duduk dalam dewan *suasana seperti amik SPM*:face44:. Ok dah pukul 9 so kuiz pon bermula. Baca bismilillah dulu sebelum bukak paper soalan. Bila bukak dan tgk soalan:s::face24: YA ALLAH....:r:Ingt orang amik PHD ke:120: Ini bukan matematik tambahan tp matematik bertambah tambah gitu. Adooiii...soalan satu pon dah kantoi
:face60:. Haaiyaa, byk susa woo. X dapat jawab tinggalkan saja kosong. Pening kapala. "Nak penadol"...

:128: Habis pukol 10.30. Arrgghhhh, cuakk ke bebe:r: Lantaklah menang ke xmenang. Janji dah buat yg TERBOIK. Hahaha...Perut dah lapar. Pergi kantin beli makanan. Dpt la jugk hilang stress tu. Then dah habis waktu rehat tu pergi ke serambi utk penyampaian hadiah.:5: Adooii. penat nak menunggu ni. :80: Dah delat 1 jam dah menunggu ni tapi xmule2 lagi. Letih badan + bosan :face60:. Dah nak tertido tu baru la mula acara penyampaian hadiah. Sedihnye xmenang. Yg menang sume budak cina dgn india je. Yg Melayu entah pae jadi :y:. Suda ketinggalan zaman kot. X apelah. Lain kali cuba lagi. Hahaha, mcmlah ade peluang lagi :face18:. Hehehehe..
p/s: Add Math aku 60:s: Cam xcaye je. Add Maths mmg aku tempaj fail tp alhamdulillah bole lulus jugk. Hehehe







NEWER POST | OLDER POST | HOME