close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Read and Sweap
3.3.11 | 9:27 PM | 4 comments
:6: Sedihnye aku hari ni cuz membe2 xtego aku pon hari ni. Mcm tunggul je aku dtg sekolah hari ni. Baik aku xyh dtg sekolah kalo mcm tuBlink. Tp pelajaran penting so trpakse juge aku kene dtg sekolah. :26: Hari ini aku byk tension ma :face11: cuz ade byk homework kene siapkn. BM, MATH, ADD MATH, FIZIK, CHEMISTRY dan lain2 lagi.:90:. Homework homework homework. Hishh..bole jadi gile aku nk dgr perkataan tu :face47:. Membe2 classmates pon bknye nk tego aku pon. Masing2 buat kerje sndiri. Aku lalu dpn dorang pon buat entah je. Mcm patung la aku ni Tengkorak.


:e: Kenapalah hidup aku ni sering dibelengu masalah :s:Hanye aku sorang je ke yg ade problem skang:s: Hurmm.....:face59:. Yang membe2 klas pon lagi biarkn aku je. Lagi la bertambah sedih. At least ckp la something mcm ni:

:82:"What's the problem?"
:83:"Kenapa ni? Ada masalah ke?"
:84:"Kau kenapa?"
:82:"Kenapa muka masam je? Ada masalah ke? Cerita la.."
:83:"What happened to you?"

Dan sebagainya....

Baru la aku rase ok skit sbb ade la jugk membe yg tego aku drpd xtego langsung.:face71: Jgn sombong2 dgn aku ye? Kang aku jolok2 mata korang :face50:. Sapa2 yg sombong dgn aku aku xnak kawan die xkesah la kawan baik aku ke x. :p: Tapi jgnlh smpai bende ni berlaku. Korang sengaja je buat2 sombong dgn aku.:face59:Lame2 xde kawan la aku cmni. Sorang2 je.

I'M LONELY NOW....

p/s: To Acap. Aku minx maaf pcl tdi ok? Aku guro je. Jgn amek hati ok? Kalo td aku ade trkasar bahase ke xkesah la sengaja ke xsengaje ke aku minx maaf ye? Setiap manusia malakukn kesilapan. Hrp ko dpt maafkn aku....







NEWER POST | OLDER POST | HOME