close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Rage-by
2.3.11 | 4:35 PM | 0 comments
:face3: X gune betol la. Hari ni mmg paling sial dalam idop aku. X pernah rase sesial mcm ni. :face33: Pagi tadi aku men rugby. Dh la main pon mcm ape. Mcm kambing nak bertelur rasenya.:14:Aku la mangsa utama diorang. Asyik dok serang aku je. Tahu la aku paling lopek. X payah la nak serang hendap :face11:Tgk ape yg dh jadi skang :120: Ini sume sbb korang la :j:

Badan aku dh sakit2. Lebam pon ade. Dah tau org sakit bukannya nk tolong :face16:Tengok je ade la. Tolong tengok je kan:120: Mmg sgt sgt bagus. Lps men rugby tu badan aku dh mule kejang2. Kaki pon krem. Adehhh...aku pon dh xbole tahan dh dok dkt sekolah. So aku call mak aku :24: soh ambik dri sekolah. Badan dh mule rase mcm nk pitam. Nk muntah pon ada:7:. Pelajaran pon dh ade yg tertinggal. Sayang betol :face59:.

:122: Lepas ni aku insaf la xnk main rugby lagi yg mcm sial hari ni. Buang masa aku je. Baik aku duduk dalam kelas bace buku lg bagus. :90::47: Siapkan kerja sekolah yg dh byk bertangguh drpd aku main rugby ni. Hishh buat sakit badan aku je.

p/s: To Ustaz Faizul. Minggu dpn main bende lain pulak la. X nak main rugby dh. Sakit la...please ye ustaz....






NEWER POST | OLDER POST | HOME