close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Kokurikulum 'Pundek'
23.2.11 | 10:26 PM | 0 comments
:104: Nak tau x kenapa tajuk post ni mcm agak kasar sikit bunyinye :s: Ni yg aku nk citekan ni. Dok diam2 dan fahami cite aku walopon nmpk xmenarik.

:53: Lepas habis sekolah aku terus balik rumah jalan kaki la. Badan dh la sakit2 sbb pagi tadi men rugbi yg agak..... ahh pandai2 la korang fikir sndiri cuz nnti ckp kang agak kuang aja pulak kang . Hahahaha...:face75: Bahasa menunjukkn bangsa so bahasa kene jaga :a2:. Huhuhu...ok2 kite sambung cite. Then smpai rumah pon trburu2 la nk siap2 ni gi koko kt sekolah :113:. Masa dh menunjukkn pukol 2.30pm so aku pon trgesa2 dh lambat sgt dh. Suruh la mak aku yg anta aku ke sekolah. :50:. Hahahaha...:119: anak manja la katakan sbb anak bongsu sekali. Hahaha....

:20: Mule2 unit uniform dulu*paling malas sekali*. Polis la aku. Hahaha...Lepas tu kene kawad*paling aku xsuke langsung*. Dh la kawadnye pon mcm *****. Grr..tulah sbbnye aku xsuke kawad sgt ni. :14::14:Then die punye tukang beri arahannye pon satu gk jd masalah. :face53:. Apalah yg org kt depan tu merepek2 makan kerepek :120: Bagi arahan pon mcm ****. Jd kawadnye pon ****. Hahaha...xtentu arah lngsung. :118: Abes kawad sudah then pergi ke permainan pulak. Aku masuk badminton. Tp xbole men la pulak :14:. Ni yg aku pling xsuke. Bende nk seronok tu lah yg jd xseronok :face22:. Jd aku pegi la lepak dgn dak2 Aerosoul.

:a: Mase time ni la ade perkara yg xdijangkekn bole berlaku. Ape die:120: Ade satu geng ni tibe2 je nk cari gado dgn kitorng. Dorang baling bola dkt Farith then Farith pon naik angin la ape lagi. :face73: Tapi xde la smpai tumbuk2 just maki2 je. Bdk2nye pon kalo xsengaja minx maaf la. Ini tidak lg nk cari gado, mana org xmarah. Hisshh, apo la nk jadi pon xtau la. Then lepas tu budak2 nye jumpe aku dgn acap dkt koperasi ckp minx maaf sbb xsengaja dan xde niat pon buat mcm tu. :1: Hah kan senang tu nk minx maaf. Xde la smpai nk gado2 pon. Hehehe...

Oh lupe plak, kelab persatuan Sains xde. What the :120: Patutlh cari punye cari x jumpe2 rupe2nya xde. Grrrrr....:14:buat penat je aku cari. Kalau cmni la keadaan patutnye xyah dtglh aku. Lebih baik aku dok umah je :53:. Bace buku, study :90: lg bagus drpd kokurikulum yg mcm 'pundek' ni. Hahahaha...buang mase aku je tp berbaloi jugklh dpt jugk kedatangan tu drpd xdatang nnti kosong je. Harap2 koko yg akn dtg ni xdela jd cmni lg. Harap2 jd mcm biase la :face69:. Xde lah mcm ni.






NEWER POST | OLDER POST | HOME