close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Kerja Sekolah
22.2.11 | 4:22 PM | 0 comments
Hi sume shafiq in the house:16:.

Sempat lg aku update blog ni sejak sekian lama aku biarkn blog aku ni bersawang :134:. Sejak beberapa hari ini keje sekolah telah mmbuatku busy setiap hari :90:.:face32: So xde peluang aku nk update blog. Kerja sekolah, kerja sekolah, kerja sekolah :90::47:. Arrggh, mmbuatkn aku naik baran asyik nk memikul bnyk keje sekolah ni yg byk bertangguh ni. :face11: Tension aku dibuatnye. Aku nk tnye korang kepada bdk2 sekolah bape byk homework yg cikgu anda beri setiap ari :s:

:30: Kerja sekolah aku kan? kan? kan? Dh bertimbun2 dh nk mengalahkn Gunung Everest ni :117:. Pecah rekod dh ni kerja sekolah dh nk tinggi seakan2 mcm KLCC :79:. Hahahaha..:119: Td pon time sekolah ade lagi keje sekolah cikgu bagi lg. Adoyaiiiii.....:x::x: Hampeh nk siapkn segera ni. Td kt sekolah pon cikgu soh anta homework yg aku xsiap lag. Aku dh cuak dh :face73:. Nak anta ke xnak anta :120: Hahaha drpd brtmbh pening lebeyh baik xpayah anta dulu. Siapkn dulu. Kang anta xsiap lg teruk padahnye nanti. Silap2 ari bulan kene tampo plak dri cikgu. Huhuhu...

Korang sape2 yg ada tips yg bernas mcm mne nk uruskn mase dgn betul :80:? Aku skang tgh kelam kabut ni. Nk uruskn diri pon xbetol apatah lg masa yg emas tu :63:. Hehehe kang kalo ckp yg karut2 nnti korang ngntuk plak. Hahahaha...so pendekkn citenya PENGURUSAN MASA ITU PENTING :x: Sapa yg pro dlm bidang pengurusan masa ni boleh la komen ye atau kontek saje di FB. Alright la buku telah memanggilku dgn penuh lunak suarenya bahkn seperti Siti Nurhaliza
:face75:. Hahahaha...:x:






NEWER POST | OLDER POST | HOME