close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Topup, Cukai, Pokai..!
12.9.11 | 10:01 PM | 0 comments

salam 1 blogger,

Seperti yg kita suma sudah tau ttg isu ekonomi sekarang bahawa harga topup akan naik disebabkan cukai sebanyak 6% kan? Korang setuju x? Of kuz majority x setuju. Aiiyoo, pening sudah dengan kerajaan sudah. Dulu xde pon isu macam ni. X pernah dibuat orang. Tibe2 timbul macam tu harga topup nak naik. Ok lepas ni kita guna batu bersurat je nak hantar mesej. Jimat, selamat dan aman. Ramai yg xnak guna henfon lepas ni. Pakai henset canggih2 tp kredit pokai. Baik xpayah beli henset macam. Kita kembali ke zaman paleolitik semula *ok really hate sejarah :P*.

:face43: Ok tadi kan shafiq ade singgah satu blog ni. Dia buat entry pasal cukai topup ni tp die ubahkan jadi bentuk soalan matematik. Nak tau apa dia. Cer tengok cer tengok bawah ni


Lol..XD kalau kuar SPM macam ni gerenti cikgu bagi markah bonus.

Ok, those questions really make my day. Hahaha...alangkah bestnya kluar soalan macam ni tp jawpannye bukannya bentuk pengiraan tp nnti adelah yg membangkang sapa dah jadi bentuk karangan. Haha, kalau shafiq pon macam tu gak. Memang nak bangkang habis2 biar sampai cikgu jenuh nak bagi markah tapi cikgu pon setuju gak ape yg shafiq tulis tu. Gerentilah XD. haha..ok saya sudah bercakap seperti seorang ahli politik. Teettt....:P
Really hates the government now. Really makes my mind twisted. So hope this issue will be rejected. We totally disagree. Daripada membebel kat sini lebeh baik study






NEWER POST | OLDER POST | HOME