close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Out of stress
27.5.11 | 9:11 PM | 0 comments

:63:Salam semua. Salam 1 Malaysia...

:100: Alhamdulillah selepas 2 minggu setengah berada dalam stres akhirnya terlepas jua. Hehehe. Mid year exam baru2 ni dah habis. So bole la nak enjoy sikit. Sikit je xbanyak pon.:face50: hehehe..agak2 la nk banyak tu. Tunggulah lepas SPM dulu barulah enjoy habis2an. :face19: Huhuhu memang stress gilalah sampai xingat dunia. Exam kali ni memang mencabar mental betol. Silap2 haribulan boleh gila kot :face57:. Memang xsangka gila soalan periksa kali ni memang agak mencabar tahap gaban. SPM pon xkan tentu keluar soalan mcm tu :face11:. Minx2 janganlah. X sanggup nak menjawabnya. :10: Hehehe....

Belum tentu lagi dapat A+ ni. Jawapan pon mcm makan kerepek2 (merepek) je. :face32: Haaiish teruk kot keputusannya nanti. Kalau parents shafiq tau mahu xgeseng shafiq nanti. X pasal2 kene 'goreng' dgn parents shafiq. Harap faham2 ye:s: Tapi lambat laung tahu jugak kot sbb mase hari permuafakatan ibu bapa dengan guru nanti. Maut la:r: Hahaha :face51:. Redha je dgn keputusan nanti. Dengar jelaj leteran dorang nanti dgn hati yg terbuka :68:. Ooohh i really LOVEEEE....that moment :face2:. Suka sgt2. Hehehe...

:face44: Oklah sampai di sini sahaja celoteh saya pada kali ini. Saya ingin memohon maaf kerana suda lama blog ini tidak diupdate. Ala maklum la budak masih belajar :face18:. Hehehe tempahan pon ade yg belum siap lagi ni. So see u guys again soon. :125:
p/s: Kerja kursus akaun dan nak kene hantar tapi belum siap. Aduuh stress lagi...






NEWER POST | OLDER POST | HOME