close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Tinggal Kenangan
10.4.11 | 3:10 PM | 4 comments


:b: Salam semua. Salam satu Malaysia...
Ok, shafiq ade beli surat khabar semalam. :face10: Surat khabar Sinar Harian. Saje jelah. Bile shafiq belet2, tibe2 ade berita ttg kes Muhammad Amri yg maut eksiden tu. :face24: Shafiq terperanjat gile. Xsangka kluar dalam surat khabar. :face59:Time nak bace tu dh nak nangis dh tu tp boleh cover lagi. :face28: Tahan, tahan, tahan. Ok smbung bace. Bla bla bla bla.....smpai habis. :face16: Rupenye2 kejadian tu semuanya salah pemandu lori tu sbb buat U-turn bkn kt tmpat sepatutnya. :face3: Grrrr, nak pijak2 je rasenye kt pemandu lori tu. Dah tau xbole U-turn tu apehal nk buat U-turn kt situ. :14:Tgk ape yg dh jadi :s:Kau dh ragut 2 nyawa manusia yg xbersalah.....Disebabkn KAU, ramai yg dh mnderita

:face29: Tapi ape2 pun shafiq dh relakan pemergian die. Walaupon kami ni xde la rapat sgt pon. Kami ni bkn la kawan baik mne pon tp kitorng knl just mcm tu je. :face8: Shafiq knl die pon dri adik angkat shafiq sorang ni yg merupakn ex-girlfie arwah. Semoga arwah ditemptkn di kalangan org yg beriman...Amin...:x: Sekarang ni aku hnye berharapkn kawan baik shafiq sorang ni je. Muhammad Asyraf bin Sakba :97:. Sbb die ni pon naik moto jugk. Kalau die pon jd begini jugk, shafiq xtau ape yg akn jadi lps ni..hurmm..ape2 pon jgnla berlaku ape2 lps ni. :face76: X nak nangis lagi dh. Buang air mate je...


Gambar kenangan Arwah dgn Syurna yg dijumpai di dalam wallet Arwah. U guysss so sweettttt.....:x: Walaupon korang dh xbersama lagi.

:c: Pesanan kpd pembonceng2 motosikal: Jadilah pembonceng yg berhemah. Tungganglah motosikal anda dgn berhati2. Ingtlah bahawa kepulangan anda dinanti2kan..

:e: Alrightlah smpai sini sajelah coretan saya utk kali ni. Besok dh start MIBF (Modul Item Berfokus).:face76: Wish me luck ok...
p/s: Satu buku pon belom shafiq sentuh lagi ni. Argghh, takut2.






NEWER POST | OLDER POST | HOME