close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Islam peganganku
15.4.11 | 6:51 PM | 2 comments

robotAssalamaualaikum dan selamat sejahtara kepade pengunjung2 Genius's Bloggy

:93: Rasenye dh lame jugk kot shafiq x update blog ni. Entah ape jadi dgn blog ni nanti. :131:Disebabkan rase rindu saya dgn blog ni, shafiq teringin nk update plak. Bolehkan :face25::s: Hehehe....alright. Hari ni shafiq mnjawab paper Pendidikan Islam. :face15: Sume org pndang remeh dgn subjek ni. Alah kan kita ni org Islam, so tau la ttg2 Islam ni :face49:. Tanggapan itu adalah salah. Jgn ingt kita ni org Islam mmg dh 100% tau ttg Islam ni. Kita kene tau jugk sejarah kedatangan Islam ni :face9:. Jgn ingt ilmu yg kita ade sekarang sudah cukup utk dijadikan bekalan utk akhirat nanti. Bykkn la mmbace ye:s: Tp subjek Pendidikan Islam tidak perlu byk menghafal sgt cuz jawapan setiap soalan ade mcm2 so ikut logik la ye:s: Tp kalo masuk bab Tamadun Islam mmg kene hafal cuz jawapan utk setiap soalan ade satu je so xde chan nk tibai je jawapan ye, jgn harap nk dpt markah cmtu...:30:

:49: Aduhai, tadi paper agama tadi byk jugk la yg xdpt jawab. Asyik skip2 je ke soalan yg berikutnya. Akibat tidak buat revision, jawapan yg kerepek2 pon mula dipakai. Byk sgt jawapan yg xconfident walaupon bole jawab. X sure bole dpt markah ke tidak. Jawapan pon merapu2 :face37:. Adeh, lagi2 paper 1 la yg bahagian isi tempat kosong tu. Memang byk hentam je :face51:. Kalau paper 2 tu bole lagi hentam tp biar kene pd soalan la. Bole skor lagi. :face75: hihihi...so hari Isnin rase x sabar2 nk jwb paper Add Maths ni. Rase teruja plak :face18:. So, ape2 pon. wish me luck for the exam ok:s:
p/s: Add maths haram aku ingt lagi tajuk2 dlm silibus form 4. Arrgghh. Dahsyatnya:x:






NEWER POST | OLDER POST | HOME