close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Aqeela Umaira
4.4.11 | 8:39 PM | 0 comments
:face44: Salam sume.Sihat sume:s: Dah mam:s: Pegi mam dulu bagi sape2 yg belom mam lagi. Nanti gastrik kan jgn cari I. :face18: hahaha..

:face46: Dah lama jugkkan shafiq x update blog shafiq ni kan:s: Ohh ye, shafiq dh tukar template baru. So how do it look:face8::s: Nice:s: Ape2 jela ye janji bole bukak suda. Jgn byk cite. Alright, pagi tadi kawasan shafiq hujanRain . So x de perhimpunan la. Hahaha...boleh la siapkan homework yg dh bertimbun2 bagai nak rak tu. Dh mcm KLCC tgk homeworkd shafiq. Mau nak siapkn sume bende alah ni. Haram la kan..ok siap keje dulu sementara cikgu datang. Teeet..:face37: cikgu dh dtg dh. Hangus la den kalo cikgu tanye psl kerje sekolah tp naseb saya hari ini emas:a2:. Hehee selamat

:face66: Tadi kt sekolah shafiq ade sesi fotografi kelas2:face51:. Cking cking, hehe segan la I nak babak2 nk amik gamba ni. Tau la org x hensem :face18:. Ngeh ngeh ngeh..dh la cuaca pon panas tp nasib baik x panas sgt. Kalau x mata sepet la mcm :face4:. X comel la gamba shafiq nanti. Hahaha..ok chop2. Dh la x pyh nak masuk bakul sendiri. Hehehe...Oh ye, shafiq ade berita gembira jugak la ni. Manyak2 gembira itu wo. Itu macam ha:s:Wa punye kakak ipar suda bersalin wo...hahaha..dh jadi bapak saudara ni padahal da ade 5 anak saudara dh. Dpt anak perempuan. Nama die Aqeela Umaira x silap shafiq la. Dilahirkan di Kuantan pd tarikh April Fool (1 April 2011). Haha, tarikhnya agak best sikit. Huhuhu..tp gamba die xde lagi la. Nanti bile2 shafiq akan letak gamba die dekat dalam blog shafiq bile shafiq dh ade gamba die. Ok:s:
p/s: Duit tempahan belom dpt lagi:x: Risau la saya...







NEWER POST | OLDER POST | HOME