close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Tutorial - Cara mencari code dalam code HTML blogger dengan mudah
20.2.09 | 10:49 PM | 0 comments
Hari ini kite belajar mcm mne nak cari code di dalam code HTML blog anda iaitu ini

Kadang2 ade tutorial yg mahu anda mencari sesuatu code di dalam code HTML seperi di atas ini. Mesti penat kan kalo nak cari satu2 dgn teliti. So xnk bg susah payah saye ade care utk memudahkn anda. Saye tau ade rmai yg dah tau saye mahu tujukn ini khas kpd yg blom tau lg.

1. Senang saje anda cume perlu tekan CTRL+F sahaje then die akn kluar satu bar kecil yg memanjang di bahagian bawah window mcm ni.

2. Then masukkn code yg anda mahu cari ke dalam situ 
CONTOH: Cari code .post-body {

MATCHING X? SO ITULH SAJE CARENYE. MUDAH KAN?







NEWER POST | OLDER POST | HOME