close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Mahu atau tidak?
10.1.11 | 4:35 PM | 1 comments
Aku sekarang berada dalam Ambang delima skarang ni. Do u know why?? Aku skarang tgh pening samada aku nak drop prinsip akaun ke xnk ni? Bile difikir2kn balik mmg rugi jugklh nk drop akaun ni cuz aku selame ni brsusah pyh nk pass akaun ni. Tibe2 buat keputusan trburu2 nk drop plak. Ape ni?? Aku xphmlh. Hahaha...so mcm ni? Nak drop ke xnk ni? Kalo aku trus move on dlm akaun ni mmg akn brtmbah stress and buat pening kepala otak aku ni. Dh trlalu overload sgt otak aku ni. Bnyk sgt memori. Tapi kalo drop rase takut mnyesal plak xtentu psl. Sayang sgt cuz dri form 4 lagi aku brtungkus lumus nk dpt lulus akaun ni. Aku siang malam buat kerje kursus akaun mse aku form 4 dulu. Aku pon tolong buatkn kerje kursus seorang membe baik aku ato dikenali sebagai bestie aku ni yg bernama Muhammad Asyraf bin Sakba. Bkn ape aku cume kesian tgk die dok tgh stress fikir psl kerje kursus akaun ni. So, drpd aku tgk die merana dok stress psl akaun ni lebey baik aku tolong die. Bkn kerana aku nk tunjuk baik kt sume org tp aku rase simpati pd die. Xknlh aku sbgai besfrend die snggup tgk die stress sepnjang hari dok fikir psl bende ni?X ke namenye jahat tu? So aku beri keperimanusian kpd die. Itulah tujuan aku nk tolong die. So jgn salah anggap ok? Asyraf tu bkn handjober tau. Die x suroh pon aku buatkn kerje die. Niat aku nk bntu die ikhlas ok?

So, skarang ni aku xtau nk buat keputusan semada nk drop akaun atau tidak? Asyraf pon nk drop akaun gk. Tp kan x ke rase mmbazir aku tolong die siapkn kerja kursus akaun die dulu tu? Hmm..bile difikir2kn balik adelah jugk tp dh itu keputusan die aku nk buat ape. Aku hormat sume keputusan die. Aku xley buat ape2lh kalo itu memuaskn hati ko. Aku sokong ko walo ape2 pon. Serius belajar akaun ni memang memeningkan jugklh. Aku xdpt tngkap sume. Ini baru akaun belom lagi Bio, physics, chemist and add maths lagi. Lagilah....tapi aku xnk drop yg tu. Aku rase yg itu boleh lagi tp akaun ni. Mcm mne ye? Arrrgghhh.......PENING..!!!! Aku kene pertimbangkan lagi. Lps tu baru bole buat keputusan muktamad.

Asyraf, kite drop same2 jom..!!Hahaha....

Korang sume,
Bantu kami ok,
Patutkan kami drop akaun???
Tolong pertimbangkan.......








NEWER POST | OLDER POST | HOME