close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


I am sorry
23.1.11 | 4:13 PM | 0 comments
Entry ini aku tujukan Acap, amil, tasya and Aqila

Guys, aku nk minx maaf sbb sjk kebelakngn ni aku cube menjauhi diri korang. Aku selalu elakkn diri drpd korang akn jumpe aku. Bkn ape aku xnk korang jd mangsa aku sbb aku sayang korang tau. Aku pon ade perasaan mcm korang jugk. So i want u guys to avoid me be4 I lost control. Aku dh marah2 korang. Macam2 ayat yg kluar dri mulut aku ke telinge korang. Mmg xsedap telinge mndgrkn? Smpai aku trkutuk korang pon ade. Aku just risau korang kecik ati. Aku tau korang mmg akn terase punye. Korang msti kecewa gile dgn aku kan? Aku kawan korang yg pling trukkn dlm idop korang?

To: Muhammad Asyraf bin Sakba
Acap, aku nk minx maaf kt ko ok sbb aku dh tengking ko and jauhi dri ko. Aku dh marah2 ko smpai ko terasa and rase mcm dipinggir. Sebenarnye aku yg rse trpinggir sebenarnye bkn kau. Kalo aku xde, kau masih ade rmai lg kawan. Faiz pon ade....Aku ni orng yg paling teruk dan pelik yg xpenah ko jumpe kan? Ngaku sajelh. Aku tau...xpyh nk simpan2. Luahkn je. Aku sanggup mndgr. Aku xtau kite ni still bestie mcm dulu lg ke x? Aku pon xtau. Hermmm :( xpelah yg penting ko hepy. Aku minx maaf jugk sbb aku dh delete ko dri facebook. Aku ni kejamkn? Trlalu kejam...And lagi 1, kau jgnlh anggap diri kau tu b***h. Aku xpenah sesekali pon anggap ko tu. Bg aku, kaulh pelajar yg pling brsemangat dan rajin berusaha. Org yg rajin berusaha akn berjaye satu hari nnti. Percayelh....smpai mlm td pon aku mimpi kau dpt A+ dlm +maths. Aku sgt teruja. Aku org yg pling bangge skali. Aku pon xtau kenape? Yg penting bnykkn berdoa ye. Jgn tinggal solat. Gerenti kau akn berjaya. Aku akan bantu ko ye?.....Ok? Jgn lupe kt aku plak bile kau dh berjaye nnti. Jgn lupa diri ok? Aku akn ingt kau smpai bile2. Smpai ke tua pon aku akn ingt. WE ALL IN THIS TOGETHER.....

To: Others...
Aku minx maaf kt korang sume sbb aku asyik jauhi diri aku drpd korang. Aku nk calm diri aku. Aku skang tgh bnyk prob. Aku nk kene handle dulu sume tu. Kalo dh selesai baru aku ok. Aku sayang korang sume. Jgn lupe aku tau. Huhu aku akn ingt korang smpai bile2

p/s: Korang jgnlh takut kt aku ok? Kalo aku mcm len macam je tegurlh aku. Kalo korang xtego lg bertambah teruk aku. Jgn pinggirkn diri ini. Hahaha...kasihanilh diri ini. Kalo korang free kite cit cat lh. Jgnlh buat aku rase boring. Nnti aku cpt nek mood. Nnti jd mcm tu balik kang nnti susah. Huhuhu..keep in touch ok? I LOVE U GUYS..^_^






NEWER POST | OLDER POST | HOME