close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


I'm back..
17.12.10 | 10:31 PM | 0 comments
WAHHHH.............................................

Hahahaha...knpe aku jerit macam tu? Huhu sbb dh sekian lame aku x update blog aku ni yg dh lame xdijenguk. Aku msuk pon asyik trbatuk2 je sbb dh brsawang dh blog aku. Ni pun amek mase lame nk kemaskn blog aku ni. Amacam cntek x blog aku skang ni? Hehehe...asyik2 aku ubah je template blog aku ni. Saje je nk nmpk cntek sikit. Hihihi...aku pon xtau nk update ape? Dh lame aku x singgah blog aku. Sjk aku pekse akhir taun aritu smpai skang. Hmpir 2 bulan x update. Bnyk jugklh kenangan pahit manis yg aku lalui selame ni tp xupdate pon ke dlm blog aku sbb aku "M". Phm2 sajelh ye.....







NEWER POST | OLDER POST | HOME