close

<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4446831562288921036\x26blogName\x3d%E3%83%84+Rush+Shafiq+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rushshafiq.blogspot.com/\x26vt\x3d-7130052547661151014', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
PUSH
Current updates:
Giler bosanlah duduk rumah je x buat ape ape :(
♥ Owner
Hello, Assalamualaikum. My name is Muhammad Rushafiq or known as Rush Shafiq/Rush/Shafiq. I'm 18 years old. The owner of this blog. Thank you for visiting my simple blog. Please come again soon :)

Facebook | Twitter | Formspring | Blogskin

 ♥ Rush Shafiq |
♥ Navigation
Stories Profile Stuffs Affiliates Hire
♥ Like


♥ Talk
♥ Klik Klik
Please KLIK my CHURP CHURP below here


♥ Blog Archives


♥ Credits
Designer: Rush | Shafiq
Graphic: Adobe Photoshop CS4
Thanks to: Izyan | Han Hanan


Wierd voice....
12.10.10 | 8:53 PM | 0 comments
Semalm adelh hari yg PALING ANEH dlm idop aku. Nak tau ape? Begini citenye

Pd mlm td aku ad trdgr suare yg halus mmanggil nameku. Tp pd wktu itu sume kluarge aku suda tido so xmungkin dorang yg memanggil. So, aku hrus membranikn diri aku utk mengetahui suare itu. Apebile aku smpai je bwh. Suare tu dh ilang. Aku nek ats balik smbong men komputer. Then bape minit kemudian kdgrn suare yg same tu brbunyi lg. Then aku cube ikut arh suare itu dtg dri mne. Smpai je situ hilang balik suare itu. I'M VERY SCARED ON THAT TIME....Then ak trus tido utk ilangkn rse takut.

ON THAT NIGHT....

Aku msih trdgr suare yg aneh itu yg dtg dri umah aku. Aku dh mule rse x enak bdn tp aku cube tau suare sape itu. Walopon rse takut tp hrus mmbranikn diri utk mngetahui prkare yg sebenr. Aku dgr suare itu dtg dri arh dapor. Aku bukk sume lampu. Then xnmpk ape2 pon.......aku trus ke dapur pon same. Suare itu dh ilang. Tibe2 aku nmpk cecair brwrne merah di dlm bilik air. Aku cube utk tahu ape bende itu. RUPE2NYE. AKU BAU DARAH......HAAAA....AKU PON TRUS CUCI SMPAI BERSIH. DARH SAPE PLAK TU???!!!!!!!!

Aku brase sudh mule takut. Aku sembunyikn diriku di bwh selimut then tido smule utk tngkn diri. Ketike mse aku tgh tido plak ade lg prkare yg aneh brlaku. Aku mimpi buruk. Aku diBUNUH....!!!Aku tlh diSEKSA...!!!Aku rse takut sgt cuz xdpt nk buat2 ape2 time tu. Bile aku sedar je. NASEB BAIK CUME MIMPI. TAPI....MIMPI MIMPI JUGK TAPI KENAPE AKU DPT RASE KESAKITAN YG SAME AKU RASEKN DLM MIMPI TADI???
SATU PERSOALAN YG AMAT MENAKUTKAN. Aku rse diri aku diancam. Knpe diri aku mkin lme mkin aneh? Tolonglh jauhkn diri aku dr segale musibah. Ak dh xthn dgn sume ni. Cukuplah....

Labels:







NEWER POST | OLDER POST | HOME